top of page

Näin se tapahtuu

ILMAINEN ARVIOKÄYNTI

Arviokäynti remonttikohteessa on tärkeä ensiaskel onnistuneen remontin suunnittelussa. Tarjoamme ilmaisia arviokäyntejä, joissa asiantuntija tutustuu kohteeseen ja kuuntelee tarkasti tarpeitasi. Arviokäynnillä voimme yhdessä kartoittaa remonttitarpeet, budjetin sekä aikataulut, jotta voimme laatia sinulle yksilöllisen ja kattavan tarjouksen.

 
KIRJALLINEN SOPIMUS

Laadimme kirjallisen sopimuksen kiinteällä hinnalla ja aikataululla.

Kirjallinen sopimus on tärkeä asiakirja, joka määrittelee selkeästi kaikki remonttiin liittyvät yksityiskohdat ja velvoitteet.

 

Sopimuksessa määritellään tarkasti työn laajuus, käytettävät materiaalit, sovitut aikataulut sekä remontin kokonaishinta. Kiinteä hinta antaa sinulle selkeyden ja turvallisuuden, sillä se estää yllättävät lisäkustannukset.

Sopimus toimii myös molempia osapuolia suojaavana asiakirjana. Se takaa, että kaikki osapuolet ymmärtävät odotukset ja sitoutuvat noudattamaan sovittuja ehtoja. Kirjallisessa sopimuksessa voimme myös sisällyttää takuuehdot, jotta voit olla varma työn laadusta ja kestävyydestä pitkällä aikavälillä.

Laadimme selkeän ja kattavan sopimuksen yhteistyömme perustaksi, jotta voimme yhdessä varmistaa remonttisi sujuvan ja onnistuneen toteutuksen.TOTEUTUS KOKONAISUUTENA

Toteutamme kaikki työmme kokonaisuutena, yksi kerrallaan, alusta loppusiivoukseen asti.

Toteutamme kaikki työt kokonaisvaltaisesti varmistaaksemme sujuvan ja laadukkaan remontin jokaisessa vaiheessa. Alusta loppusiivoukseen asti huolehdimme projektin kaikista yksityiskohdista, jotta sinä voit luottaa siihen, että remonttisi etenee suunnitellusti ja ammattitaitoisesti.

Työskentelen tehokkaasti ja huolellisesti varmistaaksemme projektin etenemisen suunnitellussa aikataulussa. Käytössä on ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja ja moderneja työmenetelmiä, joilla varmistan remonttisi kestävyyden ja tyylikkyyden.

Työvaiheiden edetessä pidän sinut ajan tasalla ja tarvittaessa teemme yhteistyötä kanssasi mahdollisten päätösten ja muutosten suhteen. Tavoitteenamme on saavuttaa täydellinen lopputulos, joka vastaa toiveitasi ja odotuksiasi. Lopuksi huolehdin perusteellisesta loppusiivouksesta, jotta voit nauttia uudistetusta tilastasi ilman ylimääräistä vaivaa.Ota yhteyttä!

Sp: ville.kylander@elisanet.fi | puh: 0400 688 773

 

 

 

bottom of page