top of page

KYLPYHUONEET

Remontit ja saneeraukset

Kylpyhuone on kodin sydän, paikka, jossa päiväsi alkaa ja päättyy. On aika tehdä kylpyhuoneestasi unelmiesi tila kylpyhuoneremonttimme avulla!

 

Tarjoamme laadukkaita remonttipalveluita, jotka nostavat kylpyhuoneesi uudelle tasolle sekä toiminnallisesti että visuaalisesti.

Investoi kotisi viihtyvyyteen ja arjen helppouteen kylpyhuoneremonttimme avulla. Ota yhteyttä, ja anna meidän luoda sinulle kylpyhuone, joka täyttää kaikki unelmasi!

 

 

Laadukkaat materiaalit

Käytän vain laadukkaimpia materiaaleja varmistaakseni remonttisi kestävyyden ja tyylikkyyden. Valikoima löydät moderneja ja ajattomia vaihtoehtoja, jotka täyttävät kaikki esteettiset odotuksesi.

 

 

Räätälöidyt ratkaisut

Jokainen koti on erilainen, ja siksi tarjoan aina räätälöityjä ratkaisuja. Tarjoan aina räätälöityjä ratkaisuja tilasi ja tarpeidesi mukaan, oli kyseessä sitten pieni kaupunkiasunto tai tilavampi omakotitalo.

 

Ammattitaito

 

Olen VTT-sertifioitu märkäasentaja.

Suunnittemme yhdessä ammattitaidolla huomioiden toiveesi ja tarpeesi, luoden kylpyhuoneen suunnitelman, joka heijastaa persoonallisuuttasi ja tarjoaa käytännöllisiä ratkaisuja arkeesi.

Ulkopuolinen valvonta takaa onnistuneen lopputuloksen vuoksikymmeniksi.

Miksi valita KV-saneeraus?
bottom of page